Belettering

Bij Van Es Sportprijzen bieden wij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van belettering. Of het nu gaat om raambelettering, diverse plakteksten of doe-het-zelf belettering, wij staan klaar om u te helpen uw boodschap of merk op een professionele manier te presenteren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?


1

Raambelettering

Geef uw etalage of kantoor een professionele uitstraling met onze hoogwaardige raambelettering. Perfect voor het communiceren van uw bedrijfsnaam, openingstijden, promoties en meer.


2

Plakteksten

Van simpele slogans tot uitgebreide teksten, wij kunnen diverse plakteksten leveren die uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk overbrengen.


3

Doe-het-zelf

Wilt u zelf aan de slag met belettering? Geen probleem! U kunt uw teksten, logo’s of tekeningen digitaal aanleveren en wij zetten deze om naar stickermateriaal van hoge kwaliteit.


4

Banniers

Daarnaast kunnen wij ook banniers maken, zowel op katoen als op PVC.

Prijzen en Contact

Onze beletteringsdiensten zijn al beschikbaar vanaf € 39,00 per strekkende meter (inclusief btw). Voor meer informatie over onze diensten of om een offerte aan te vragen, kunt u ons een e-mail sturen of bellen. Wij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw project.

Kies voor Van Es Sportprijzen en zorg ervoor dat uw belettering altijd opvalt! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Logo met een vliegende vogel

Plakken

Plak zelf je sticker volgens de volgende stappen:

  • Ontvet het oppervlak: Maak het te beplakken oppervlak goed schoon en ontvet het voor een optimale hechting.
  • Positioneer de belettering: Bepaal de juiste positie voor uw sticker en houd deze op zijn plaats.
  • Bevestig met schilderstape: Plak de bovenkant van de sticker vast met schilderstape om deze op zijn plek te houden.
  • Verwijder de achterkant: Til de sticker op en verwijder voorzichtig het papieren beschermlaagje aan de onderkant.
  • Strijk de sticker aan: Gebruik een pinpas of een ander glad voorwerp om de sticker van onder naar boven aan te strijken. Zorg ervoor dat u dit langzaam en gelijkmatig doet om luchtbellen te voorkomen.
  • Laat de applicatie meegaan: Strijk de sticker gestaag naar beneden en laat de applicatiefolie glooiend meegaan om luchtbellen te vermijden.
  • Strijk van het midden naar de zijkanten: Strijk nu vanuit het midden van de sticker naar de zijkanten totdat alles stevig vastzit op het oppervlak
  • Verwijder de applicatiefolie: Trek de applicatiefolie (de bovenste laag) voorzichtig en strak weg van de sticker.
  • Controleer op luchtbellen: Als er toch een luchtbel is ontstaan, kunt u deze voorzichtig doorprikken met een naald.

Nu bent u klaar! Uw sticker zit perfect op zijn plaats. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.